Гомін Галичини

останні новини


ДЕРЖАВА

Президент
Верховна Рада
Кабінет міністрів



Cекрети приготування ніби простих (чебуреки та янтики) та оригінальних (кишка з бульбою) страв

2017-05-02 18:51:56


Cекрети приготування ніби простих (чебуреки та янтики) та оригінальних (кишка з бульбою) страв

В перший травневий день автор та ведучий програми «Смачна країна» Костянтин Грубич продовжував знайомитись з дрогобицькими майстрами кулінарної справи. Приємно зазначити, що свої витвори презентували представники різних етнічних культур України. Героями сьогоднішнього дня стали кримські татари Осман та Устіє, що нещодавно відкрили кафе «Татараш» на вул. Коновальця, знаний віртуоз-кулінар, який з простих продуктів створює справжні шедеври Іван Сех, «головний бойко» України Любомир Сікора та його донька Олеся, відома художниця, ілюстрації якої стали окрасою кількох десятків книг. 
Не хочемо повторюватись, але секрети приготування ніби простих (чебуреки та янтики) та оригінальних (кишка з бульбою) страв, які готуються, не лише на Дрогобиччині, зокрема в селі Городківка, але й в українському Криму, філософські судження про роль етнічних груп у встановленні української ідентичності були темою сьогоднішніх передач. Все це можна буде побачити на каналі програми «Смачна країна» Костянтина Грубича та Дрогобицького Інтернет телебачення.

джерело: ДРІТ






Що ще читають на цю тему




Коментарів нема
Додати коментар


Коментар

товари для художників

схрестивши персик і мандарин думають, як назвати гібрид - пердарин чи мандасик

- Куме,а від чого у вас так волосся блищить?

- А я їх яйцями натираю.

- Оце ви,куме,акробат!





Старлан


Сорочинський ярмарок
Дрогобицький театр





©
Гомін Галичини 2014-2016

Редакція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень