Гомін Галичини

останні новини


ДЕРЖАВА

Президент
Верховна Рада
Кабінет міністрів



Проект “Дужі люди, дужі всюди”. Журналіст Тетяна Демко у Польщі

2017-10-05 20:51:25


Проект “Дужі люди, дужі всюди”. Журналіст Тетяна Демко у Польщі

Восени на Дуже радіо стартує проект «Дужі люди, дужі всюди».
Наші ведучі стають вашими персональними гідами по цікавих місцях у різних країнах світу, та України. Жовтень на першому туристичному радіо розпочався із подорожей, і першою в мандрівку до Польщі вирушила наша журналістка Тетяна Демко.
Їдемо відкривати для вас Підкарпатське воєводство.
«Коли їдете в гості ,пам’ятайте що привітність, доброзичливість і спільні інтереси стануть кращою стороною, яка вас приймає в іншій країні чи місті. Вже об 11:20 у польському Перемишлі нас чудово прийняв urzad marszalkowski wojewodztwa podkarpackiego. Далі насичена програма і багато цікавого.
Пробіжимось локаціями:
muzeum narodowe ziemi przemyskiej – чотири поверхи історії Перемишля . Тут ви побачите хто ,ияк і на чому почав будувати місто, прочитаєте про польсько-єврейські “стосунки”, знайдете цитати Гітлера на стінах і головною родзинкою останньої музейної кімнати стане виставка картин старого Львова.
muzeum fajek – рай для курців і естетів. Тут представлено більше 5000 експонатів люльок, різної форми, розміру ,кольору. На стінах картини дітей , які потягують люльку , а пан екскурсовод спокійно каже, що колись це було цілком нормально коли діти курили люльку. Хтось дивується, хтось сміється.
Поверхом вище-історія. Історія дзвонів.
В тому ж музеї вам покажуть і розкажуть все про дзвони. Торкатись тільки не дадуть-не можна!
198 сходинок приведуть ваші втомлені ноги на сам верх дзвінниці. Все місто як на долоні. Тут захочеться мовчати, дивитись, фотографувати і грітись на сонці. В Перемишлі +8 .
Але врятували від холоду і голоду нас у третій локації.
restauracja cuda wianki. Якщо шукаєте де поїсти в Перемишлі, переконую вас, що вам сюди! Смачнішої полядвиці під гарбузово-грибним соусом не знайдете точно. І ніхто вам так смачно не приготує сочевицю з гранатовим конфітюром. Посмішці і презентації страв від офіціантів – окрема увага і подяка.
Попереду новий день і нові враження та емоці, якими ми готові ділитись разом із вами 🙂
Окрема подяка організатору подорожі-Департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного срівробітництва управління туризму та курортів Львівської ОДА

джерело: ДУЖЕ радіо






Що ще читають на цю тему




Коментарів нема
Додати коментар


Коментар


©
Гомін Галичини 2014-2017

Редакція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень