Гомін Галичини

останні новини


ДЕРЖАВА

Президент
Верховна Рада
Кабінет міністрів



Cекрети приготування ніби простих (чебуреки та янтики) та оригінальних (кишка з бульбою) страв

2017-05-02 18:51:56


Cекрети приготування ніби простих (чебуреки та янтики) та оригінальних (кишка з бульбою) страв

В перший травневий день автор та ведучий програми «Смачна країна» Костянтин Грубич продовжував знайомитись з дрогобицькими майстрами кулінарної справи. Приємно зазначити, що свої витвори презентували представники різних етнічних культур України. Героями сьогоднішнього дня стали кримські татари Осман та Устіє, що нещодавно відкрили кафе «Татараш» на вул. Коновальця, знаний віртуоз-кулінар, який з простих продуктів створює справжні шедеври Іван Сех, «головний бойко» України Любомир Сікора та його донька Олеся, відома художниця, ілюстрації якої стали окрасою кількох десятків книг. 
Не хочемо повторюватись, але секрети приготування ніби простих (чебуреки та янтики) та оригінальних (кишка з бульбою) страв, які готуються, не лише на Дрогобиччині, зокрема в селі Городківка, але й в українському Криму, філософські судження про роль етнічних груп у встановленні української ідентичності були темою сьогоднішніх передач. Все це можна буде побачити на каналі програми «Смачна країна» Костянтина Грубича та Дрогобицького Інтернет телебачення.

джерело: ДРІТ






Що ще читають на цю тему




Коментарів нема
Додати коментар


Коментар

товари для художників

Найстрашніше слово в ядерній фізиці - «Упс»

Маленький хлопчик бігає по квартирі. Скидає книжки з полиць, розкидає одяг, перекидає стільці. Прибігає мама: - Ти що робиш? - Бавлюся у гру. - У яку? - ...твою мать, де ключі від машини?!



JOOBLE



Старлан


Лісапетний батальйон
Дрогобицький театр





©
Гомін Галичини 2014-2017

Редакція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень