🔹 Основні напрямки:
✅ Цукрові і кондитерські вироби
• Рафінований цукор, шоколад та цукерки.
✅ Перероблені та упаковані продукти
• Снеки, заморожені продукти, консерви та готові до споживання страви.
✅ Фрукти та ягоди
✅ М’ясні вироби та м’ясні субпродукти
✅ Зернові та хлібобулочні вироби
• Зокрема пшениця та ячмінь.
✅ Тваринні та рослинні жири та олії
✅ Напої
• Соки, безалкогольні напої та бутильована вода.
✅ Інфраструктура F&B та товари для супермаркетів і HoReCa
• Все, що пов’язано із супермаркетами, закладами HoReCa та логістикою F&B.
✅ Технології виробництва продуктів харчування
✅ Інновації у пакуванні
✅ Цифрові технології в F&B
✅ Безпека та контроль якості продуктів харчування