Гомін Галичини


Страви для посту: ВІНІГРЕТ на пательні icook™

2017-11-28 20:03:43

Страви для посту: ВІНІГРЕТ на пательні icook™

Якщо французу почує слово "вінігрет" ( фр. vinaigrette), то уявить не нашу мішанину з відварених та квашених овочів, а соус з оцту, солі і маслинової олії. Та сама історія, що і з салатом олів"є, який справжній зовсім не такий, до якого звикли ми у наших широтах. Словом, сьогодні з початком Різдвяного посту представляю популярну в Україні страву. Але з вибриком. Бо свій вінігрет готував без процесу варки у каструлі. На пательні. Без олії і води (майже). Натомість сковорода була не звичайна, а особлива - icook™. Роблю так вже не один рік. Виправдовує себе спосіб на 100% - зручно, овочі нарізаються сирими, зберігають усі вітаміни та корисні властивості. Словом, вперед і з Постом! До речі, підписуйтеся на канал і розказуйте про нього всюди, де тільки можете! Буду вдячний за коментар:))

 

джерело: Смачна країна

версія для друку
версія
для друку





Що ще читають на цю тему

«Чим небезпечний епідемічний паротит»

Осучаснення пенсій: що і як?

Окремі пільги та гарантії інвалідів війни

На долотному затримують виплату зарплати




Коментарів немає
Додати коментар


Коментар